prodesign-denmark-hoofd-1
prodesign-denmark-hoofd-2
prodesign-denmark-hoofd-3
prodesign-denmark-hoofd-4

ProDesign Denmark brillen

De brillen en zonnebrillen van ProDesign Denmark zijn ontworpen met een opdracht: zorg ervoor dat de bril samenwerkt met de gezichtslijnen om een mooi en harmonieus geheel te vormen. Dat is nog niet zo simpel als het lijkt! Het merk verenigt op het oog tegenstrijdige looks met elkaar.'Klassiek en clean' gaan bij ProDesign goed samen met 'brutaal en opvallend', waardoor u met de brillen altijd goed gekleed voor de dag komt zonder daarbij voor een brave bril te hoeven kiezen.

De collectie van dit moment heeft een retro-feel met een moderne twist en klassieke details. Qua materiaal heeft u de keuze uit titanium, metaal, acetaat en hout.  Bijzonder in de collectie zijn de opengewerkte, driedimensionale veren van bepaalde monturen (de 'brillenpootjes') die de bril een speelse, gedurfde en dynamische uitstraling geven. Ook fijn: ProDesign Denmark houdt rekening met het milieu, enkele modellen zijn dan ook gemaakt van een innovatief biologisch afbreekbaar acetaat materiaal. 

Wilt u een stijlvolle high fashion-look met edgy twist en een intelligente uitstraling? Kom dan onze brillen en zonnebrillen van ProDesign Denmark bekijken!

Prodesign-Denmark-naast-1

De toppers van ProDesign Denmark

Er zijn geen resultaten gevonden.


Top